Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Kookboeken

Noodles, Rice and Everything Spice - Christina De Witte

€ 27,95

€ 27,95

Op voorraad bij Salvator

Nog niet verschenen, reserveer uw exemplaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

Een toegankelijk, leuk strip-kookboek van de Thaise cultuur en keuken met 50 recepten en verhalen uit de belangrijkste culinaire regio's van het land.

"Noodles, Rice, and Everything Spice" toont echt Thais eten uit de verschillende culinaire regio's van het land. Maak een reis naar de noordelijke Lanna-regio en dineer in "khan tok"-stijl met kleine kommetjes chilidips, curry's, kleefrijst en groenten; zit gekruist op een bamboemat rondom een collectie van pittige salades en gegrild vlees in de noordoostelijke Isaan-regio; dwaal door de drukke markten van centraal Bangkok voor iconisch streetfood; en ontspan op een strand in Zuid-Thailand met gevaarlijk pittige zeevruchten.

Met recepten voor elke maaltijd of stemming van de dag, ontdek je hoe je wereldklasse snacks en voorgerechten kunt maken zoals Som Tam (papajasalade) en Satay Gai (gegrilde kipsate), of iconische noedelgerechten zoals Khao Soi (kokoscurry-noedelsoep) en Pad Kee Mao (verzonken noedels), evenals enkele minder bekende regionale favorieten om te combineren met rijst zoals Pad Sator (roergebakken bittere bonen) uit het zuiden en Nam Prik Ong (Ong's pittig varkensvlees en tomaten-chilidip) uit het noorden. Het boek leert ook nuttige kook- en voorbereidingstechnieken zoals hoe je een papaja goed raspt, kleefrijst in de magnetron maakt en hoe je een ei tot perfect knapperig bakt.

In de warme, gastvrije geest van Thailand deelt "Noodles, Rice, and Everything Spice" de geheimen om deze dynamische Thaise gerechten thuis te maken, of het nu als een snelle eenpansmaaltijd is of een indrukwekkende spreiding van meerdere gerechten om samen van te genieten.

Meer info

Uitgever  
Release24/06/2024  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9781984861603  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.