Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Kookboeken

Belgische chocolade & bier

Michel Eyckerman

€ 39,99

€ 39,99

Op voorraad bij Salvator

Nog niet verschenen, reserveer uw exemplaar

Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info

Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info

Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

  • Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud
  • 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren
  • Met heerlijke beelden van topfotograaf Karl Bruninx

Chocolade en bier: twee werelden die zelden samenkomen, maar verrassend goed harmoniëren. Dit boek nodigt patissiers, chocolatiers en koks uit om deze unieke combinatie te verkennen. Elk recept is een zorgvuldig uitgebalanceerde ontmoeting tussen single origin chocolade en hop, tussen zoet, bitter, zout en complex.

We combineren de verfijning van chocolade met de diepgang van speciaalbieren. Van donkere stouts tot frisse saisons: elke pairing opent nieuwe smaakdimensies en creatieve mogelijkheden.

Laat je inspireren door techniek, passie en durf. Experimenteer, proef en ontdek hoe chocolade en bier samen een verhaal vertellen dat je gasten niet snel zullen vergeten.

Meer info

UitgeverUitgeverij Lannoo  
Release11/08/2025  
Leveringsdatum12/08/2025  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9789020978582  
Laatst gewijzigd13/08/2025  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.