Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Kookboeken

Koken - Handboek Ter Duinen

Hotelschool Ter Duinen

€ 49,99

€ 49,99

€ 49,99

Beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Momenteel niet leverbaar

Momenteel niet leverbaar

Leveringsdatum onbekend

Niet meer beschikbaar

Bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken!

Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Koken, het handboek is intussen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen. Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken met stap-voorstapfoto's.

De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Van de originele editie van Koken, het handboek werden intussen meer dan 22.000 exemplaren verkocht.

Meer info

UitgeverUitgeverij Lannoo  
Release01/09/2020  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9789401471718  
Laatst gewijzigd21/03/2024  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.