Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Lifestyle

Mezcla

Ixta Belfrage

€ 32,99

€ 32,99

Op voorraad bij Salvator

Nog niet verschenen, reserveer uw exemplaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

'Ixta's creativiteit is er een uit duizenden. Haar eten is simpelweg voortreffelijk!' - Yotam Ottolenghi

In het Spaans betekent mezcla (niet te verwarren met de stevige Mexicaanse drank mezcal) zoiets als een mix, of een blend. Het wordt gebruikt om zowel muziek en kunst als gerechten te beschrijven. In Mezcla, het eerste soloboek nadat ze meeschreef aan de Ottolenghi-bestseller Flavour, deelt Ixta Belfrage - geliefd om haar onfeilbare technieken en inventieve ingrediëntencombinaties - haar favoriete 'mezcla' van smaken. Het gaat over het mengen van smaken en ingrediënten, maar eigenlijk gaat het om meer dan dat. De mix van haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots en de tijd dat ze in Italië woonde hebben haar, en uiteindelijk ook de manier waarop ze kookt, gevormd.

In dit kleurrijke kookboek vind je recepten die een draai geven aan klassiekers. Recepten die zijn geïnspireerd op een eclectische 'mezcla' van keukens en culturen. Recepten die onbeschaamd fusion zijn. Met smaakvolle snelle, dagelijkse gerechten zoals spiesjes met geroosterde oesterzwammen, geroosterde savooiekool met mango en harissa en piri-piri tofu. Maar ook indrukwekkende gerechten waar je met liefde langer voor in de keuken staat, zoals hele gebraden currykip met knapperige kerrieblaadjes en driekazen-quesadilla's met habanero-olie.

Meer info

UitgeverPark Uitgevers  
Release23/08/2022  
Leveringsdatum23/08/2022  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9789464041873  
Laatst gewijzigd03/08/2024  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.