Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Kookboeken

Bloem, suiker, boter

Nicola Lamb

€ 33,99

€ 33,99

Op voorraad bij Salvator

Nog niet verschenen, reserveer uw exemplaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Niet bestelbaar, mail ons voor meer info

Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

Iedereen een meesterbakker: de beste technische tips én 100 fantastische bakrecepten
'Een klein meesterwerk'- Janny van der Heijden

Bloem, suiker, boter... Met eenvoudige ingrediënten én een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel. Een praktische gids met alle technische informatie over de basisbenodigdheden bloem, suiker, eieren en boter, plus meer dan 100 recepten. Nicola leert je alles over textuur, kleur en natuurlijk smaak, en wat je moet doen als je beslag in de schift gaat of de suikersiroop te heet is.

- heldere uitleg over de basis van het bakken
- zoet en hartig: taarten, cakes, brood en desserts
- van makkelijke basisrecepten tot uitdagender baksels

De recepten voor prachtige zoete en hartige baksels zijn onderverdeeld in taarten, cakes, brood en desserts die je in een middag maakt, bakprojecten voor een dag, en uitdagingen die je in het weekend of op feestdagen bakt. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan kun je je vaardigheden verfijnen en je wagen aan bijvoorbeeld de perfecte croissant of de ultieme chocoladetaart met 18 laagjes... Bloem, suiker, boter geeft je alles in handen om zelf meesterbakker te worden.

Lof voor Bloem, suiker, boter:
'Een klein meesterwerk, waarmee Nicola Lamb in de voetsporen van haar leermeesters treedt. Haar uitleg leert je niet alleen het bakken te snappen, maar leidt ook tot instant plezier en een beter resultaat. Kortom: bakken maar!' Janny van der Heijden

‘Als je baksel opstandig is,vertrouw dan op Nicola. Zij lost de mysteries van het bakken op.’ Yotam Ottolenghi

'Je hebt geen andere bakboeken meer nodig! Nicola legt kraakhelder de werking van de belangrijkste ingrediënten uit. Met de lekkere recepten en prachtige foto's wil je meteen aan de slag.' Eke Mariën

'Als ik zie dat er in een kookboek van 350 bladzijden meer dan 100 gewijd zijn aan theorie dan heb je mijn aandacht. En als er op dan op elk van deze pagina's een tabel of grafiek staat, weet ik: dit is een geweldig bakboek voor kooknerds die echt willen snappen wat ze doen. (Met, geen zorgen, ook nog 150 bladzijden hele gave recepten).' Meneer Wateetons

'Elke pagina is een masterclass in beter bakken.' Nigel Slater

'Nicola begríjpt bakken en legt dat uit als geen ander.' Jamie Oliver

'Alles wat je ooit wilde weten over bakken maar niet durfde te vragen - essentieel leesvoer voor elke nieuwsgierige kok.' Felicity Cloake

'Door de theoretische kennis van Harold McGee te combineren met de praktische flair van een meesterbakker, is Bloem, suiker, boter een onmisbaar handboek voor zowel de beginnende als de ervaren bakker. Nicola combineert haar uitgebreide professionele praktijkervaring met een forensische nieuwsgierigheid naar de wetenschap achter het bakken, en brengt dit alles over in een lichte en vrolijke stijl. En als dat je allemaal niet interesseert: koop het boek dan voor de buitengewone recepten.' Helen Goh

Meer info

UitgeverPark Uitgevers  
Release14/06/2024  
Leveringsdatum18/06/2024  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9789464043167  
Laatst gewijzigd12/11/2024  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.