
Koken en Vrije Tijd | Kookboeken
Dineren in Rome
Andreas Viestad
€
€ 24,90
€ 24,90
Op voorraad bij Salvator
Nog niet verschenen, reserveer uw exemplaar
Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info
Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info
Het algoritme weet niet genoeg, mail ons voor meer info
Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar
Niet bestelbaar, mail ons voor meer info
Niet op voorraad bij Salvator, wel bestelbaar
Hij vertelt de geschiedenis van de ingrediënten die de tafel sieren, zoals brood, olijfolie, pasta, peper en wijn. Het is een boek dat de geschiedenis van de wereld vertelt aan de hand van het voedsel dat wordt gegeten op een ontspannen middag in een van 's werelds mooiste en meest historische steden.
‘Even betoverend als fascinerend: Andreas Viestad heeft een gave voor het evocatief neerzetten van scènes, het vertellen van verhalen en, cruciaal, voor het leggen en onderzoeken van verbanden die alles op verhelderende wijze tot leven brengt.’ - Nigella Lawson
‘Een fantastisch boek’ - Giorgio Locatelli
‘Het delen van een geweldige maaltijd gaat ook altijd over het delen van heerlijke verhalen. Dit boek combineert van beide werelden het beste.’ – Chef-kok Leonardo Pacenti, restaurant Toscanini, Amsterdam
Andreas Viestad is schrijver van kookboeken, tv-kok, restaurateur en voedselactivist. Hij is sinds jaar en dag presentator van New Scandinavian Cooking en voormalig columnist van The Washington Post. Hij bezocht Rome meer dan 25 keer en at in hetzelfde restaurant elke keer: La Carbonara op het Campo de' Fiori.
Omschrijving
Hij vertelt de geschiedenis van de ingrediënten die de tafel sieren, zoals brood, olijfolie, pasta, peper en wijn. Het is een boek dat de geschiedenis van de wereld vertelt aan de hand van het voedsel dat wordt gegeten op een ontspannen middag in een van 's werelds mooiste en meest historische steden.
‘Even betoverend als fascinerend: Andreas Viestad heeft een gave voor het evocatief neerzetten van scènes, het vertellen van verhalen en, cruciaal, voor het leggen en onderzoeken van verbanden die alles op verhelderende wijze tot leven brengt.’ - Nigella Lawson
‘Een fantastisch boek’ - Giorgio Locatelli
‘Het delen van een geweldige maaltijd gaat ook altijd over het delen van heerlijke verhalen. Dit boek combineert van beide werelden het beste.’ – Chef-kok Leonardo Pacenti, restaurant Toscanini, Amsterdam
Andreas Viestad is schrijver van kookboeken, tv-kok, restaurateur en voedselactivist. Hij is sinds jaar en dag presentator van New Scandinavian Cooking en voormalig columnist van The Washington Post. Hij bezocht Rome meer dan 25 keer en at in hetzelfde restaurant elke keer: La Carbonara op het Campo de' Fiori.
Meer info
Uitgever | 20 Leafdesdichten |
Release | 01/05/2023 |
Leveringsdatum | 01/06/2023 |
Info leveringsdatum | Verschenen, in voorraad |
ISBN | 9789464710687 |
Laatst gewijzigd | 08/08/2023 |